permanentemakeup-header2

Perfect strak resultaat

Opleidingen

Een professionele en hoogwaardige privé- opleiding.

MBC Cosmetics biedt een uniek opleidingsconcept aan, waarbij alle aspecten van permanente make-up aan bod komen. Het plaatsen van permanente make-up vraagt veel precisie, kennis en vaardigheid. Het leren van dit vak vereist daarom veel aandacht. Een gedegen opleiding hierin kan alleen slagen wanneer er sprake is van een persoonlijke begeleiding middels een privé cursus. Wanneer je start met een goede basis, kun jij het maximale resultaat bereiken.


Het volbrengen van onze privé opleiding is echter niet voldoende om direct aan de slag te gaan als permanent make-up specialist. Alvorens dien je gekeurd te worden door de GG&GGD, waardoor je GGD- gecertificeerd bent. Uiteraard wordt de GG&GD- keuring behandeld tijdens de opleidingsdagen, zodat je volledig op de hoogte bent van wat je te wachten staat.

Citaat uitlichten: ‘Wanneer je start met een goede basis, kun jij het maximale resultaat bereiken.’ – Suus Duijker (Docent)

Na het afronden van de opleiding en de GGD- keuring kun je zelfstandig aan de slag. Om je ook te ondersteunen na het volbrengen van deze opleiding ontvang je een MBC studiegids. Dit vormt een naslagwerk dat je voortdurend kunt raadplegen, om steeds weer bij te leren.

permanentemakeup-gezicht

permanentemakeup-opleidingen

Privé opleiding

MBC Cosmetics heeft ervaren en deskundige docenten in dienst. De opleiding Permanente make-up wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde docent.

Tijdens de driedaagse privé- opleiding staat deze docent geheel tot je beschikking. Op deze wijze leer je in alle rust en met volle aandacht het vak permanente make-up, met aanvullend een tal van handige tips uit de praktijk. Na voltooiing van deze opleiding kun je volledig zelfstandig aan de slag.

In de theorielessen wordt aandacht besteed aan de voorbereiding, hygiëne, desinfectie, dermatologie, kleurbepaling en kleurenleer. Tijdens de praktijklessen wordt het gebruik van de apparatuur behandeld en leer je diverse technieken. Aanvullend ontvang je marketing ondersteuning, voor het promoten van permanente make-up in uw salon. In het praktijkgedeelte komen de diverse onderdelen meerdere malen aan bod. MBC Cosmetics zorgt voor de benodigde modellen.