permanentemakeup-header2

Perfect strak resultaat

Permanente make-up

Jarenlang plezier van gestylde ogen, lippen en wenkbrauwen.

Waarom? Permanente make-up biedt uitkomst in het drukke bestaan van veel vrouwen (en mannen!). Met permanente make-up wordt de natuurlijke schoonheid benadrukt middels het aanzetten van lippen, ogen en wenkbrauwen op een natuurlijke wijze. Op elk moment van de dag zie je er stralend mooi uit!

Wilt u permanente make-up aanbieden in uw schoonheidssalon? Een gedegen cursus vormt de basis om jezelf te ontwikkelen tot een gedegen permanente make-up specialist. Wilt u meer weten over de MBC Permanente make-up opleiding? Klik dan hier!

permanentemakeup-gezicht

Lip Contour
Een lipcontour verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een mooie strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Vóór de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald.

Wenkbrauwen
In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd volgens de hairstrokemethode, waarmee u een natuurlijke uitstraling behoudt.

Eye-liner
Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentu- eerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

Permanente make-up ook voor u
Het resultaat van alledrie deze varianten is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te verva- gen. U hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te werken.

Zelfs ‘s morgens vroeg staat u verzorgd op. Na de behandeling wéét u gewoon dat u altijd op uw permanente make-up kunt vertrouwen. Kortom, er is echt veel mogelijk en wat misschien veraf leek is ook voor u bereikbaar.

Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:
• geen wenkbrauwen meer hebben (door epilatie)
• moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
• geen haren meer hebben (bijvoorbeeld door ziekte)
• geen strakke liplijn hebben
• vollere lippen willen
• contactlenzen of een bril dragen
• veel aan sport doen