permanentemakeup-header2

Perfect strak resultaat

Pigmenten en naaldmodules

Hoge kwaliteit voor professionele toepassingen.

De kleurtinten en de toevoegingen zijn van hoge kwaliteit voor het beste resultaat en prachtige afwerking.

Dit in combinatie met hoogwaardige naalden zorgt voor het perfect aanbrengen van permanente make-up.

permanentemakeup-gezicht

Pigmenten
Voor een perfecte permanente make-up kunt u niet zonder de beste pigmenten. De pigmenten van MB Cosmetics voldoen aan de streng- ste Nederlandse en Europese normen. De kleurstelling en kleurintensiteit zijn van hoge kwaliteit. De speciale toevoegingen zorgen voor steriele en stabiele kleuren en sluiten verkleuringen uit. De pigmenten drogen niet uit en zijn onderling uitstekend mengbaar. De huid verdraagt de kleuren optimaal. Uiteraard zijn de pigmenten voorzien van duidelijke (INCI) coderingen en voldoen ze aan de eisen en wettelijk verplichte informatie van de Keuringsdienst van Waren en de GG&GD.

Naaldmodules
MB Cosmetics biedt een complete serie naaldmodules die speciaal ontwikkeld en gepatenteerd zijn voor het aanbrengen van permanente make-up. Op dit moment kunt u kiezen uit diverse naaldconfiguraties, zowel voor de Beauty Liner als de Symphony II. Alle modules zijn individueel en steriel verpakt. De naaldmodules zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen zeer nauwkeurig worden afgesteld. Op deze manier worden de pigmenten precies op de juiste diepte ingebracht en leveren ze constante kwaliteit.

Meso-therapie
Met onze nieuwste apparaat kunt u twee toepassingen met 1 apparaat doen. Met de speciale meso naaldmodules maakt u vele microfijne gaatjes in de huid, waardoor u eenvoudig hooggeconcentreerde werkstoffen aan de huid kunt toevoegen.